Saturday, September 18, 2010

Най-лесният начин за Афилиейт маркетинг

Пичове, имаме пробив. Намерих може би най-лесният начин да се правят пари от афилиейт маркетинг. След като инсталирате Skimlinks единственото, за което трябва да мислите е вашето съдържание. Никога повече няма да се налага да създавате афилиейт линкове за вашия блог, да мислите кой магазин от кой посредник е и дали вече сте се регистрирали за магазина.

Предимства


  • Лесна инсталация
  • Много добър съпорт в случай, че имате нужда от помощ.
  • Използвате само натурални линкове от магазините, без да се налага да се създават афилиейт линкове.
  • Не се налага да кандидатствате за различни афилиейт програми и магазини - веднъж одобрени от Skimlinks имате достъп до всички.
  • Достъп до афилиейт програмата на ebay - ако сте имали вземане даване с ebay, много добре знаете колко трудно се работи с тях, ако въобще ви допуснат до програмата си. Със Skimlinks не се налага да общувате нито с ebay, нито с който и да е друг афилиейт посредник.
  • Достъп до афилиейт програмите на 24  афилиейт посредника и всички техни магазини (над 11000) - всички афилиейт посредници, които ползвам са там плюс още много, до които към момента нямах достъп или не съм познавал.
  • В случай, че имате съществуващи афилиейт линкове - те остават функциониращи, Skimlinks създава автоматично афилиейт линкове, само от натурални такива. Т. е. можете ако желаете да продължите да работите с афилиейт посредниците си, а да ползвате Skimlinks само за тези, до които нямате достъп, поради една или друга причина.
  • Увеличен CTR поради използването на нормални, вместо афилиейт линкове.
  • Много удобни уиджети и софтуер, които максимално улесняват работата и подобряват ефективността ви.

Колко струва?

Разбира се удобството да ползвате Skimlinks не е безплатно. Но тук имам още добри новини - регистрацията е абсолютно безплатна, а заради големия мащаб договорените комисионни, които ще получавате са до 110% от нормалното, което бихте получавали. Плащате 25% от вашите комисионни, т. е. само в случай, че вече печелите.

Кандидатстване

Попълването на регистрационната форма е лесна работа, каквато вероятно сте вършили вече
много пъти. Аз искам само да напомня - както при добавянето на търговци при афилиейт посредниците - не се отчайвайте, ако ви откажат. На мен ми отказаха първоначално, поради това, че страницата ми е на български и не бяха успяли да се ориентират къде се поставям афилиейт линковете. Само 1 мейл по-късно, станах горд ползвател на Skimlinks. Центърът им за обслужване на клиенти отговаря до 2 работни дни и мога да кажа, че всички са много приятелски настроени и готови да помогнат.
За всеки от вашите сайтове трябва да кандидатствате отделно. Моето впечатление е, че след като сте одобрен за един сайт, няма да имате проблеми със всеки следващ. Отговорът винаги е в рамките на 2 работни дни.

Това че открих Skimlinks, ме прави много щастлив, защото чувствително намалява ежедневното количество техническа работа. Това ми дава възможност да се концентрирам върху съдържанието, както и някои по-стратегически въпроси за развитието на проектите ми.

Ще се радвам, ако тази информация ви е полезна, но честно казано не се съмнявам, че ще е така.

No comments:

Post a Comment